Elke dag een nieuw spel!™

Bladwijzer

Azada ® PC

Exclusief
Onbeperkt spelen

€ 9,99 EUR

Slechts € 2,99 – gebruik kortingscode NIEUW299

In Azada sta je voor een lastige taak. Je bent beland in een spookhuis, opgeroepen door Titus. Hij heeft je gevraagd hem te bevrijden uit een magische gevangenis. Om dit te bereiken moet je alle puzzels van Azada oplossen. Kraak allerlei breinbrekers om pagina's te herstellen en het boek van Azada weer compleet te maken zodat Titus bevrijd kan worden!

 • Meer dan 40 unieke puzzels!
 • 5 meesterpuzzels
 • Vind verborgen aanwijzingen!
Klik op afbeeldingen om ze te vergroten
Systeemeisen:
 • Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7/8
 • Processor: 600 Mhz
 • RAM: 128 MB
 • DirectX: 6.0
 • Harde schijf: 67 MB
Game Manager systeemeisen:
 • Browser: Internet Explorer 7 of hoger
Azada ®

NIEUW299

De garantie van Big Fish:
 • Op kwaliteit getest en virusvrij.
 • Geen advertenties, geen adware, geen spyware.
Je veiligheid en privacy zijn belangrijk voor ons! Privacybeleid

Recensies op een rijtje

Azada ®

0 van de 5 (0 recensiesrecensie)
Gemiddelde waardering

Klantenrecensies

Azada 2 5 1 1
meer puzzelspel dan adventure Ik heb dit spel als bonusspel gekocht en heb daardoor geen tijd gehad om eerst de demo te proberen. Ik verwachte een adventure spel. Dit spel vind ik geen adventure, het verhaal is flinterdun en alles speelt zich af op 1 locatie. Je onderzoekt en bezoekt niets. Je lost enkel alleen puzzels op in een boek. De puzzels zijn gebundeld een soort van "hoofdstukken" . En een "hoofdstuk" moet je binnen een bepaalde tijd voltooien. De puzzels zijn op zichzelf niet moeilijk, maar worden namate je verder in het spel komt wel steeds omvangrijker. Hierdoor kom je sneller in tijdnood om alle spellen op tijd te voltooien. Lukt je het niet binnen de tijd dan moet je weer opnieuw met het hoofdstuk beginnen. Zo wordt het spel, een race tegen de klok en wordt het voor mij saai. Zeker omdat steeds dezelfde soort puzzels weer terug komen in de "hoofdstukken". Ik raad daarom dit spel alleen aan, diegene die enkel en alln van veel puzzels houden en geen problemen hebben om onder tijdsdruk te spelen. Dan is dit echt ht spel. Je hebt namelijk zelfs de menu-optie om alle spelen die je al voltooid hebt opnieuw te spelen. Gelukkig voor mij zonder tijdsdruk. 13 juni 2012
1-1 van 1 recensies

, geef je mening over dit spel!

Azada ®

Bevrijd Titus uit een magische gevangenis. Los de puzzels op en verbreek de spreuk van Azada!

Zo zal je recensie er uitzien als deze online komt te staan.

Klik op opgeven als je tevreden bent. Je recensie zou snel online moeten staan. Gebruik om veranderingen te maken de knoppen bewerken en annuleren.

Bedankt voor het delen van je mening over dit spel!

Je hebt je mening over dit spel al gedeeld.

Bedankt voor het opgeven van onderstaande recensie.

Word lid van Game Club om dit spel te spelen

Vandaag het spel van morgen!™ is een speciale vroege uitgave van een spel dat alleen beschikbaar is voor Game Clubleden.

Als je nog geen lid bent van Game Club, dan kun je dat nu worden om toegang te krijgen tot dit spel en zo je recensie op te geven.