Elke dag een nieuw spel!™

Bladwijzer

Awakening: Maanwoud PC

Onbeperkt spelen

€ 9,99 EUR

Slechts € 2,99 – gebruik kortingscode NIEUW299

Na een honderd jaar durende slaap ontwaakt prinses Sophia in een wereld zonder mensen! Help Sophia om haar vrienden en familie te vinden in Awakening: Maanwoud. Verken de prachtigste locaties en vind verborgen aanwijzingen die je zullen leiden naar Sophia's lot. Ga samen met Mira de fee op avontuur en herenig Sophia met haar volk in dit verbluffende puzzelavontuur!

Klik op afbeeldingen om ze te vergroten
Systeemeisen:
  • Besturingssysteem: Windows XP/Vista/8
  • Processor: 800 Mhz
  • RAM: 512 MB
  • DirectX: 8.1
  • Harde schijf: 295 MB
Game Manager systeemeisen:
  • Browser: Internet Explorer 7 of hoger
Awakening: Maanwoud

NIEUW299

De garantie van Big Fish:
  • Op kwaliteit getest en virusvrij.
  • Geen advertenties, geen adware, geen spyware.
Je veiligheid en privacy zijn belangrijk voor ons! Privacybeleid

Recensies op een rijtje

Awakening: Maanwoud

0 van de 5 (0 recensiesrecensie)
Gemiddelde waardering

Klantenrecensies

Awakening: Maanwoud 4,5 5 2 2
Awakening II - Maanwoud Prachtig uitgewerkt sprookje Dit is deel 2 van het sprookje Awakening. Je kan dit spel prima apart van het eerste deel spelen, want je krijgt in het begin van het spel een korte update van het eerste deel. Net als in deel 1, komt er een bonusspel vrij nadat je het spel hebt uitgespeeld. Dit is een patience spel met meerdere levels, die ook in het hoofdspel voorkomt. Voor diegenenen die spellen liever in het Engels spelen, kun je in het spelmenu ipv Nederlands, Engels kiezen. De Engelse omschrijvingen van de voorwerpen in de zoekpuzzels vind ik vaak beter, dan de in Nederlands vertaalde omschrijvingen. Het spel vind ik wel duidelijk beter dan het eerste deel van de serie. De beelden zien er veel scherper en mooier uit. Het heeft een grotere variatie aan puzzels, die er ook allemaal schitterend uit zien. Verder kan je in dit spel kiezen uit 2 moeilijkheidsniveau's om te spelen. Ikzelf heb voor het moeilijkste niveau gekozen, waarbij er weinig tot geen hints en tips worden gegeven tijdens het spel. Dit maakt voor mij het avonturengedeelte van het spel erg leuk om te doen. Ik ben dol op puzzels en dit spel is daarom echt iets voor mij. Want dit spel heeft heel veel minipuzzels. De minipuzzels vond ik erg leuk om te maken. Die vond ik niet moeilijk, maar ook niet super eenvoudig, waardoor het spel vlot doorspeelt en je goed in het verhaal blijft en zo het spel boeiend houdt. Door die vele minipuzzels en je hulpje Mira de fee, kom je stukjes bij beetjes steeds meer van het verhaal en de personages in het spel te weten. Het is een lekker lang spel en heel erg goed herspeelbaar. Want toen ik het spel opnieuw speelde, bleek dat de voorwerpen die je moet zoeken in de zoekpuzzels en minipuzzels verschillen. Al met al vond ik het een ontspannend spel om te spelen, met een boeiende verhaallijn en ik heb genoten van de vele puzzels. En met een extra bonusspel en de herspeelbaarheid van het spel, heb ik echt het gevoel waar voor mijn geld te hebben gekregen. 8 augustus 2012
een goed verborgen voorwerpspel zeker een goed spel zit veel puzzels in die zeker heel goed zijn. zeker een spel om nog eens te spelen 12 augustus 2012
1-2 van 2 recensies

, geef je mening over dit spel!

Awakening: Maanwoud

Ga op avontuur in een betoverende wereld vol verborgen aanwijzingen en behulpzame figuren en help Sophia haar volk te vinden in Awakening: Maanwoud!

Zo zal je recensie er uitzien als deze online komt te staan.

Klik op opgeven als je tevreden bent. Je recensie zou snel online moeten staan. Gebruik om veranderingen te maken de knoppen bewerken en annuleren.

Bedankt voor het delen van je mening over dit spel!

Je hebt je mening over dit spel al gedeeld.

Bedankt voor het opgeven van onderstaande recensie.

Word lid van Game Club om dit spel te spelen

Vandaag het spel van morgen!™ is een speciale vroege uitgave van een spel dat alleen beschikbaar is voor Game Clubleden.

Als je nog geen lid bent van Game Club, dan kun je dat nu worden om toegang te krijgen tot dit spel en zo je recensie op te geven.