Elke dag een nieuw spel!™

Bladwijzer

Foreign Dreams PC

Exclusief
Onbeperkt spelen

€ 9,99 EUR

Slechts € 2,99 – gebruik kortingscode NIEUW299

Ga op onderzoek naar de oorzaak van Victors nachtmerries in Foreign Dreams! Victor heeft je hulp ingeschakeld omdat zijn nachtmerries steeds erger worden. Al gauw kom je er achter dat de oorzaak in Victors jeugd ligt en dat hij iets heel ernstigs heeft meegemaakt. Om hem te redden moet je steeds dieper in zijn nachtmerries graven! Help Victor van zijn nachtmerries af in dit vermakelijke avontuur vol verborgen voorwerpen en leuke puzzels!

 • Meeslepend verhaal
 • Talloze verborgen voorwerpen
 • Huiveringwekkende nachtmerries!
 • Speel in het Nederlands!
Klik op afbeeldingen om ze te vergroten
Systeemeisen:
 • Besturingssysteem: Windows XP/Vista/8
 • Processor: 1.2 GHz
 • RAM: 512 MB
 • DirectX: 9.0
 • Harde schijf: 98 MB
Game Manager systeemeisen:
 • Browser: Internet Explorer 7 of hoger
Foreign Dreams

NIEUW299

De garantie van Big Fish:
 • Op kwaliteit getest en virusvrij.
 • Geen advertenties, geen adware, geen spyware.
Je veiligheid en privacy zijn belangrijk voor ons! Privacybeleid

Recensies op een rijtje

Foreign Dreams

0 van de 5 (0 recensiesrecensie)
Gemiddelde waardering

Klantenrecensies

Foreign Dreams 3 5 1 1
Foreign dreams Dit is geen standaard verborgen-voorwerpen spel. Want zoals je kunt zien in de voorbeeld plaatjes van deze webpagina, krijg je geen woordenlijst van te vinden voorwerpen maar silhouetten. Het leuke hierbij is, dat ze niet altijd in dezelfde positie of houding zijn afgebeeld als het te vinden voorwerp. Bijvoorbeeld een silhouet van een half opengeslagen boek, kan afgebeeld zijn als een gesloten boek, waarvan je voornamelijk alleen de boekrug te zien krijgt. En verder kunnen deze voorwerpen ook nog verstopt zitten op meerdere, eerder bezochte, locaties van het spel. Vergeet hierbij vooral niet te kijken in de vele close-ups van die locaties. Speel je zoals ik op het moeilijkste spelniveau, dan zijn al deze plekken niet aangegeven met sparkels. Er zijn dan ook geen speltips / hints. Dit alles maakt het spel erg leuk en uitdagend (4 sterren) om te spelen. Grafisch vind ik het spel een heel stuk minder. Van deze catroontekeningen moet je houden, maar ik vind ze ronduit lelijk. Daarbij vind ik, door deze 'artistieke' tekenstijl, het herkennen van de voorwerpen af en toe erg lastig. Dit spel kun je op 2 moeilijksheidsniveau's spelen, wat effect heeft op de moeilijkheidsgraad van de puzzels en de oplaadtijd van de hintknop. Uitleg van de minipuzzels zijn optioneel opvraagbaar via het vraagtekentje. Ik vond de minipuzzels niet moeilijk maar wel leuk om te maken. Dit is geen lang spel, daar ik het in 2 - 3 uur heb uitgespeeld. 11 oktober 2012
1-1 van 1 recensies

, geef je mening over dit spel!

Foreign Dreams

Ga op onderzoek naar de oorzaak van Victors nachtmerries in Foreign Dreams!

Zo zal je recensie er uitzien als deze online komt te staan.

Klik op opgeven als je tevreden bent. Je recensie zou snel online moeten staan. Gebruik om veranderingen te maken de knoppen bewerken en annuleren.

Bedankt voor het delen van je mening over dit spel!

Je hebt je mening over dit spel al gedeeld.

Bedankt voor het opgeven van onderstaande recensie.

Word lid van Game Club om dit spel te spelen

Vandaag het spel van morgen!™ is een speciale vroege uitgave van een spel dat alleen beschikbaar is voor Game Clubleden.

Als je nog geen lid bent van Game Club, dan kun je dat nu worden om toegang te krijgen tot dit spel en zo je recensie op te geven.