Elke dag een nieuw spel!™

Bladwijzer

Mystery Legends: Beauty and the Beast PC

Exclusief
Onbeperkt spelen
(861.61 MB)

€ 9,99 EUR

Slechts € 2,99 – gebruik kortingscode NIEUW299

Er was eens een sprookjesachtig koninkrijk waar een knappe prins werd betoverd door een boze tovenares, in Mystery Legends: Beauty and the Beast! Verwikkeld in deze dodelijke betovering lag de prins, stervende, totdat een schone dame hem bevrijdde met ware liefde en een einde bracht aan zijn kwelling. Hun geluk was echter van korte duur. Reis door magische gebieden, maak nieuwe vrienden en overwin de obstakels die je op je pad tegenkomt in dit prachtige verborgen voorwerpen-avontuur!

Klik op afbeeldingen om ze te vergroten
Systeemeisen:
  • Besturingssysteem: Windows XP/Vista/Win7/8
  • Processor: 1.4 GHz
  • RAM: 1024 MB
  • DirectX: 8.1
  • Harde schijf: 1021 MB
Game Manager systeemeisen:
  • Browser: Internet Explorer 7 of hoger
Mystery Legends: Beauty and the Beast

NIEUW299

De garantie van Big Fish:
  • Op kwaliteit getest en virusvrij.
  • Geen advertenties, geen adware, geen spyware.
Je veiligheid en privacy zijn belangrijk voor ons! Privacybeleid

Recensies op een rijtje

Mystery Legends: Beauty and the Beast

0 van de 5 (0 recensiesrecensie)
Gemiddelde waardering

Klantenrecensies

Mystery Legends: Beauty and the Beast 5 5 2 2
Mystery Legends: Beauty and the Beast Dit spel ziet er grafisch ongelofelijk mooi uit met duidelijke scherpe beelden. Het vult zelfs bijna helemaal mijn scherm op mijn 16:9 breedbeeldlaptop. Geweldig! Het verhaal is erg leuk en onderhoudend, waardoor je graag doorspeelt om te weten hoe het afloopt. Ondanks dat er van dit spel ook een engelstalige luxe editie is, heeft deze standaardversie een uitstekend afgerond en goed verhaaleinde. Het spel is ook erg goed gemaakt, waardoor het voor zowel beginnende-, ervaren- als expert spelers erg leuk is om te spelen. Zo zijn er 3 moeilijkheidsniveau om dit spel te spelen: - gemakkelijk: sparkels bij alle actieve zones en puzzels, verborgen voorwerpen zoekpuzzel met extra hulpoptie, oplichten van inventaris-voorwerp wanneer je muis op een actieve plek komt. - normaal: sparkels bij alle actieve zones en puzzels, verborgen voorwerpen zoekpuzzel met extra hulpoptie. - moeilijk: sparkels alleen bij puzzel-zones De extra hulpoptie van de verborgen-voorwerpen-zoekpuzzel houdt in, dat wanneer je met je muis op de woordenlijst klikt, je een schaduw te zien krijgt van het te vinden voorwerp. Erg handig, als je niet de precieze lokatie wilt krijgen via de hintknop. Want de verborgen-voorwerpen-zoekpuzzels van dit spel zijn niet altijd makkelijk, omdat sommige voorwerpen heel erg goed verstopt zijn in de achtergrond. Leuke minipuzzels, varierend van gemakkelijk tot wat moeilijker. Uitstekend vind ik, dat ik hierbij de keuze heb, om geen uitleg op te vragen via het vraagteken en geen gebruik te maken van het dagboek voor extra hints. Het zelf uitpuzzelen hoe ze werken en wat de bedoeling is van puzzels, vind ik het allerleukst en uitdagendste van de minipuzzels. Heb je het spel uitgespeeld, dan kun je je eigen speeltijd terug vinden in de topscorelijst. Ik heb dit spel op het moeilijste spelniveau in vier uur, zonder skippen van de puzzels, uitgespeeld. 21 oktober 2012
weer een prachtig spel van big fish heb heel veel spelplezier leuk voor mijn kleinkinderen 16 maart 2012
1-2 van 2 recensies

, geef je mening over dit spel!

Mystery Legends: Beauty and the Beast

Er was eens een sprookjesachtig koninkrijk waar een knappe prins werd betoverd door een boze tovenares, in Mystery Legends: Beauty and the Beast!

Zo zal je recensie er uitzien als deze online komt te staan.

Klik op opgeven als je tevreden bent. Je recensie zou snel online moeten staan. Gebruik om veranderingen te maken de knoppen bewerken en annuleren.

Bedankt voor het delen van je mening over dit spel!

Je hebt je mening over dit spel al gedeeld.

Bedankt voor het opgeven van onderstaande recensie.

Word lid van Game Club om dit spel te spelen

Vandaag het spel van morgen!™ is een speciale vroege uitgave van een spel dat alleen beschikbaar is voor Game Clubleden.

Als je nog geen lid bent van Game Club, dan kun je dat nu worden om toegang te krijgen tot dit spel en zo je recensie op te geven.