Elke dag een nieuw spel!™

Bladwijzer

Grim Facade: Wraak in Toscane Luxe Editie PC

Onbeperkt spelen

€ 19,99 EUR

€ 11,99 EUR of 2 waardepunten

In Grim Façade: Wraak in Toscane Luxe Editie speel je als een privé-detective die is opgeroepen door de dienstmeid van een rijke familie. Bij aankomst geeft de angstige dienstmeid je een stapel notities waarin staat dat drie vrouwen vermoord zijn, maar onduidelijk is wie de moordenaar is. Alle aanwijzingen duiden op een familielid als dader... maar wie? Gaandeweg raak je steeds dieper verwikkeld in het web van de dader en kom je tot de ontdekking dat de dingen niet zijn zoals ze lijken. Los jij dit mysterie op, of word je het volgende slachtoffer?

Deze luxe editie is een speciale uitgave met vele extra’s die je niet in de standaard editie zult vinden. Bovendien krijg je bij aankoop van deze uitgave 3 stempels op je Strippenkaart!

Extra's in de Luxe Editie:

Klik op afbeeldingen om ze te vergroten
Systeemeisen:
  • Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/8
  • Processor: 1.4 GHz
  • RAM: 1024 MB
  • DirectX: 9.0
  • Harde schijf: 611 MB
Game Manager systeemeisen:
  • Browser: Internet Explorer 7 of hoger
Grim Facade: Wraak in Toscane Luxe Editie

Koop dit spel Ontvang 3 stempels!

De garantie van Big Fish:
  • Op kwaliteit getest en virusvrij.
  • Geen advertenties, geen adware, geen spyware.
Je veiligheid en privacy zijn belangrijk voor ons! Privacybeleid

Recensies op een rijtje

Grim Facade: Wraak in Toscane Luxe Editie

0 van de 5 (0 recensiesrecensie)
Gemiddelde waardering

Klantenrecensies

Grim Facade: Wraak in Toscane Luxe Editie 5 5 2 2
Geweldig! Wat moet je zeggen over dit meesterwerkje van mijn favoriete spelmakers ERS?? Alles klopt! De verborgen voorwerp scenes waren voor een groot deel anders dan de normale "hoop rommel". Je ziet silouetten waar je weer iets mee moet doen om het volgende item te vinden. Erg leuk voor de verandering! Het bonusdeel is welhaast een must aangezien het gewone spel toch vrij kort is, dat is mijn enige minpunt. De bonusinhoud maakt het af, en daardoor eigenlijk dus een must om te hebben. 6 september 2012
Een heel leuk spel Veel afwisselende 'zoek en vind' spellen waarvan sommige nog onbekend waren dus uitdagend om te spelen. Ik was blij met de bonus zodat ik nog wat langer dit leuke spel kon spelen. 2 september 2012
1-2 van 2 recensies

, geef je mening over dit spel!

Grim Facade: Wraak in Toscane Luxe Editie

In Grim Façade: Wraak in Toscane Luxe Editie speel je als een privé-detective die is opgeroepen door de dienstmeid van een rijke familie.

Zo zal je recensie er uitzien als deze online komt te staan.

Klik op opgeven als je tevreden bent. Je recensie zou snel online moeten staan. Gebruik om veranderingen te maken de knoppen bewerken en annuleren.

Bedankt voor het delen van je mening over dit spel!

Je hebt je mening over dit spel al gedeeld.

Bedankt voor het opgeven van onderstaande recensie.

Word lid van Game Club om dit spel te spelen

Vandaag het spel van morgen!™ is een speciale vroege uitgave van een spel dat alleen beschikbaar is voor Game Clubleden.

Als je nog geen lid bent van Game Club, dan kun je dat nu worden om toegang te krijgen tot dit spel en zo je recensie op te geven.